Lorem ipsum dolor sit amet, mea cu possim admodum reprimique, ea nam quem tollit doming. Eu vim regione interpretaris. Nam eirmod singulis senserit ea. Est ut solum labore assentior, justo imperdiet dissentiunt pri id.

Novum percipitur sed no, cu ius mucius persius. Ea ius velit mandamus, eirmod commune vivendum et duo. An omnis aeque sit, suas labore evertitur in pri. Pri oblique sententiae no, mutat rebum numquam et mei.

Nec ei elit forensibus. No qui electram intellegat philosophia. In dolor labores vix, amet albucius gubergren quo no, vis oratio nemore suavitate no. Ridens debitis no qui, paulo legimus iracundia quo ut.

 

بازاریابی و فروش در روسیه و صادرات به روسیه

چون روسیه بازار نسبتا بزرگی است تجار ایرانی علاقه ی زیاد به صادر کردن کالا به این کشور دارند اما به علت پیچیدگی ان مانند حضور فیزیکی و هزینه بالا و عدم دسترسی به اطلاعات دقیق مانع ازحضور موفق تجار شده است .

ارتباط گیری با روس ها کار آسانی نیست و شرکت های روسی به سختی به درخواست های طرف های خارجی پاسخ می‌دهند. روس‌ها ترجیح می‌دهند تا با شرکت‌های خود روسی معامله کنند و ان ها به واحد پول خود روبل خرید کنند فقط 12% از شرکت های روس اجازه واردات دارند این یعنی اگر نتوان کالا را در روسیه انبار کنید و به صورت محلی DDP   به مشتری عرضه کنید 88% بازار و امکاناتی که در روسیه است را از دست میدهید

صادرات کردن و فروش اجناس در کشور های خارجه دارای حساسیت های زیادی است و با توجه نکردن به ان سرمایه ها را از بین میبرد صادرات مانند هر کار تجاري دیگر نیازمند آینده نگري، برنامه ریزي، آشنایی با روشهاي علمی، تحرك لازم و جلب اعتماد خریداران خارجی است. مراحل صدور کالا را میتوان به شرح زیر فهرست نمود:

1-بازاریابی: مهمترین بخش است . بازاریابی یعنی شناخت بازارهاي خارجی و راههاي نفوذ به آن که دستیابی به ا ین شناخت از طریق مذاکره با خریداران، استفاده از اطلاعات و  شرکت در نمایشگاههاي بین المللی است .  همچنین  شناسائی کالاهاي رقیب و کیفیت وقیمت آنها در بازار و استفاده از روشهاي تبلیغاتی براي معرفی کالا نقش مهمی در موفقیت یک صادرکننده دارند.

2-صدور پروفرم (پیش فاکتور): کسی که صادر کننده اجناس است باید یک پیش فاکتور یا بوفرما که اطلاعاتی در باره جنس و فروشنده را داشته باشد را به شخصی

که میخواهد اجناس را خریداری کند بدهد

3-تهیه و تدارك و بسته بندي: صادرکننده در این مرحله باید کالا را تهیه و مطابق با توافق به عمل آمده بسته بندي کند

4-تعیین قیمت صادراتی: صادرکننده براي تعیین قیمت کالاهاي صادراتی خود باید به کمیسیون نرخ گذاري برود. این کمیسیون جمعی از نمایندگان وزارت بازرگانی، مرکز توسعه صادرات وزارت صنایع، گمرك ایران و بانک مرکزي می باشند.

5-کسب مجوز صدور از ارگانها و سازمانهاي ذیربط: گرفتن مجوز پس از بازار یابی از وزارتخانه هاي صنعتی، کشاورزي و یا بازرگانی ولی در حال حاضر صدور اغلب کالاها نیاز به مجوز ندارد و فقط براي کالاهاي خاصی مجوزهاي موردي صادر می شود.

6-اظهار کالا به گمرك: در این مرحله کالا به گمرك میرود  و اظهارنامه خروجی یا صادراتی تنظیم و به گمرك ارائه می گردد. پس از ارزیابی کالا و پلمپ کردن بسته ها

جواز خروجی (پروانه صادراتی) را میگیرد .

7-عقد قرارداد حمل و بیمه: صادرکننده با یکی از شرکتهاي معتبر حمل و نقل بین المللی قرارداد حمل امضاء می کند و همچنین کالا را تا رسیدن به مقصد بیمه می

کند.

8-دریافت گواهی بازرسی کالا: این گواهی که معمولاً مورد درخواست خریدار است توسط موسساتی که موارد توافق طرفین قرار گرفته است صادر می شود.

9-صدور فاکتور و اخذ گواهی مبدا: صادرکننده در این مرحله باید فاکتور فروش کالاي خود را صادر و به تایید اتاق بازرگانی محل برساند و اتاق بازرگانی گواهی مبدأ کالا را صادر خواهد نمود.

10-ارسال کالا: صادرکننده جواز خروجی را به شرکت حمل و نقل تحویل می دهد و شرکت مزبور براساس آن، بارنامه حمل صادر و کالا را از گمرك بارگیري و به مقصد

حمل می کند.

به طور کلی، سه روش و استراتژی برای حضور در بازار روسیه وجود دارد. بسته به نوع روش انتخابی شما، خدمات ما به شرح زیر است

۱) مکاتبه از راه دور

مناسب افرادی است که بازار روسیه هنوز اهمیت چندانی برایشان ندارد و حاضر به ریسک نیستند.
موفقیتریسک کم شانس کم

مزایا:

به نسبت هزینه کم است.
به هیچ شخص یا شرکتی وابسته نیستید و استقلال دارید.

 

معایب:

مکاتبه به زبان انگلیسی با اکثر شرکت‌های روسی عملا بی‌فایده است.

مکاتبه و تماس تلفنی از راه دور با روس‌ها، حتی به روسی، به ندرت جواب می‌دهد.

در بهترین حالت پاسخ می‌دهند: اگر کالا را در روسیه موجود کنید، شاید بخریم.

فریب دادن یک خارجی دور از دسترس آسان است.

آیا کارمند روس زبان شما به فرهنگ تجاری روسیه و سوراخ‌های قانونی هم تسلط دارد؟

۲ حضوبا واسطه در روسیه

مناسب افرادی است که بازار روسیه برایشان مهم است
موفقیتریسک متوسط شانس متوسط

مزایا:

دسترسی به مشتریان  به صورت محلی و حضوری.

مذاکره با مشتریان به زبان و فرهنگ تجاری‌شان خودشان.

شناخت و ارزیابی نزدیک به واقعیت از بازار و مشتریان

استفاده از امکانات و تجربه و ارتباطات نماینده.

جلب اعتماد مشتریان از این جهت که نماینده شما در روسیه حضور دارد و در دسترس و پاسخگو است.
 

معایب:

هیچ تضمینی برای صادرات که هدف اصلی شماست، وجود ندارد

.
نماینده ممکن است کم کاری کند یا سوء نیت داشته باشد.

۳) حضور مستقیم در روسیه

مناسب افرادی است که برای حضور در روسیه مصمم هستند.
موفقیتریسک زیاد شانس زیاد

مزایا:

همه چیز تحت کنترل خودتان است

شناخت دست اول از مشتریان و بازار

هیچ نماینده‌ای به اندازه خودتان دلسوز منافع شما نیست.
 

معایب:

نیاز به حضور و سرکشی مستمر در روسیه و هزینه‌بر بودن مسافرت و جابه‌جایی

با وجود هزینه و وقت صرف شده، هیچ تضمینی برای موفقیت وجود ندارد.

ضعف در آشنایی به زبان و فرهنگ تجاری و بازار روسیه

وابستگی زیاد به مترجمی که به احتمال زیاد در زمینه بازرگانی تخصص ندارد.